Marie Vestnes får skryt fra landslagstrener Jon Harald Weiberg Gulliksen

– Svært dedikert rytter

Marie Vestnes debuterte i Oslo Horse Show onsdag. I dag og fredag er det nye sjanser for 20-åringen.

Debut under Oslo Horse Show: Marie Vestnes fra Engesetdalen og Ålesund Rideklubb er debutant under Oslo Horse Show. 20-åringen begynte å ri da hun var 14 år og var tidligere i år bosatt blant annet i Nederland der hun høstet nyttig erfaring som rytter og i en jobb på en hesteklinikk. FOTO: REIDUN MONSHOLM  Foto: Reidun Monsholm

Sport

– Marie er en svært dedikert sprangrytter, sier Jon Harald Weiberg Gulliksen. Ålesunderen har vært trener for Marie Vestnes da han og kona Camilla drev ridesenteret på Lerstad. Nå har Gulliksen-familien flytta til Porsgrunn. Jon Harald er også landslagstrener i Norges Rytterforbund.