Kommentar:

Hødd i alvorlig tidsnød

De dårlige nyhetene har haglet over mønsterbruket Hødd siden sommeren 2018. Men akkurat nå er det å sy sammen en skikkelig A-stall kanskje det aller mest presserende for klubben.

Hærfører: Steffen Moltu er Hødds hærfører nr. 1. Han er en av de ni fra fjorårslaget som står uten kontrakt så langt. Moltu er en utrolig viktig brikke å få med på laget i det som kan se ut til å bli en svært utfordrende sesong for blåtrøyene. Både på og utenfor bana. Til venstre ser vi fjorårets toppscorer Markus Naglestad, som allerede er tapt for klubben. Foto: Svein Olav Humberset  Foto: Svein Olav Humberset

Sport

Pr. i dag har Hødd kun ni spillere med kontrakt for 2019 i stallen. Og det holder knapt til å stille et syver-lag! En løsning kan selvsagt være å ta opp enda flere lovende juniorer i A-stallen, men da kan klubben se langt etter å kjempe om heder og ære i toppen av tabellen. Da kan 2019 fort bli sesongen der Hødd spilte seg ned til nivå fire i norsk fotball, for første gang i manns minne.