– Har de et 1.-divisjonslag i Volda, burde vi i hvert fall klare å ha det i Ålesund

Håndballen rundt Ålesund har aldri stått sterkere sammen. Det kan de takke treneren i den nye fellesprosjektet, Marcus Quist, for.

FØLGER NØYE MED: Marcus Quist bruker god tid på å forklare øvelsene. Svensken har tatt med seg kreative øvelser, men også øvelser som er avanserte. Derfor tar det ofte tid før øvelsen sitter, men ingenting gleder Quist mer enn når øvelsen er vellykket og det skaper mestring hos spillerne.  Foto: Marius Simensen

Sport

– Målsettingen med denne økta er at spillerne skal få større spillforståelse. De skal lære å kjenne banen, samt lære å se tid og rom, få fart i pasningene. Spillforståelse øver vi på hele tiden, sier Quist, som har hovedansvaret for J16-laget til Blindheim blant sine oppgaver.