Midt-Norsk Mesterskap:

Valldal-jente imponerte i langrenn og skiskyting

Elida Fuglem presterte godt i Midt-Norsk Mesterskap i både langrenn og skiskyting denne helga.
Sport

Valldal-utøveren gikk sterkt i under lørdagens fristilsrenn på Røros. Fuglem endte på tredjeplass i J14-klassen, kun 14 sekunder bak vinneren, Emma Kalvøy Bye fra Byåsen IL, og 13 sekunder bak andreplassen, Sunniva Aksnes fra Helgådal. Fuglem fulgte søndag opp med å gå inn til seier i Midt-Norsk Mesterskap i skiskyting på Grong.

Også Lone Lorgen Øvrebust kjempet om en pallplass i lørdagens fristilsrenn i langrenn, men jenta fra Stordal endte på fjerdeplassen, tolv sekunder bak Ingeborg Østgård. Vinneren, Nora Hegdahl fra Steinkjer, var 30 sekunder foran Lorgen Øvrebust. Det ble likevel offisielt tredjeplass, ettersom en av utøverne foran på lista er fra Hedmark Skikrets. I søndagens renn i klassisk ble det en åttendeplass.