Sjansen for realisering av Spjelkavik Arena styrket

Fylkesrådmannen har skrevet en positiv innstilling i saken om Spjelkavik Arena til mandagens fylkesting.

Dette er en av de ferskeste skissene for hvordan Spjelkavik Arena vil bli seende ut når storhallen står ferdig i august 2020. Hallen vil ta 3000 tilskuere når ei spilleflate benyttes. Spjelkavik IL håper å få tildelt en firenasjonersturnering når hallen åpner.   Foto: illustrasjonsfoto

Sport

Ottar Brage Guttelvik, fylkesrådmann i Møre og Romsdal, foreslår i saksframlegget til Fylkestinget at planleggingen av Spjelkavik Arena skal fortsette med mål om å realisere prosjektet som et ordinært fylkeskommunalt byggeprosjekt med det allerede vedtatte byggeprogrammet. Fylkesrådmannen anbefaler også at han får fullmakt til å inngå nødvendige avtaler med Spjelkavik Idrettslag, Klatreklubben Ålesund, Ålesund Judoklubb, Ålesund Ju Jitsu Klubb og Ålesund kommune for realisering av hallen.