Velledalen IL i Holmenkollstafetten:

Slo hele 1.601 lag!

– Jo da, vi må være godt fornøyd med dette resultatet, smiler lederen i friidrettsgruppa i Velledalen IL, Alf Petter Bøe.

Sjokkrosa velldalinger: Velledalen ILs lag etter målgang. Bak f.v.: Sverre Gunnar Brunstad, Henning Tandstad, Håkon Fedt, Øistein Olsen, Oskar Johan K. Hole, Roger Hole, Ingrid Ragnarsøn og Selma Hole Strømsnes. Framme f.v.: Lisbeth Elvebakk, Anders Wigdahl, Ellen Marie Hole, Alf Petter Bøe, Ole-Peder Holmberg og Kjell Magnar Berli. Ikke på bildet: Njål Tyssing.  Foto: Privat

Sport

Sammen med 14 andre på Velledalen IL gjennomførte han lørdagens Holmenkollstafett i fin stil, og endte opp som nr. 56 av totalt 1.657 lag i den store klasse A1. Velledalen løp i mål til tida 1.05,27, og det var den nest beste tida idrettslaget har klart siden de starta opp igjen i denne stafetten i 2014.