Vakrest – og dyrest

De reklamerer med at dette er Norges vakreste fjelløp. Men startkontingenten er ikke noe å skryte av; den dyreste av alle lokale fjelløp vi har funnet via nettsider.

FANTASTISK NATUR: Et blide fra et tidligere arrangement av Stranda Fjord Trail Race, et år da det var fint vær og ikke som i fjor da tåka ødela, viser at det kan være en fantastisk opplevelse. Her ser vi sunnfjordingen André Haugsbø (foran) og velldalingen Kjell Magnar Berli.   Foto: TORSTEIN SANDVEN

Sport

Vi snakker om Stranda Fjord Trail Race som skal avvikles 10. august, et fjelløp som går i spektakulær natur, noe av det mest ekstreme som Sunnmøre kan by på. Påmeldinga er det heller lite å si på. Da vi nylig snakket med Martin Kristoffersen var det allerede påmeldt 259 løpere fra hele 22 (!) nasjoner.