– Junior-VM viser oss hvor lista ligger

Karoline Berset og Fredrik Reite fra Aalesunds Roklub får virkelig noe å bryne seg på når de i august skal delta i junior-VM i Tokyo.

STRENGE KRAV: Det stilles strenge krav til både bekleding og utstyr under junior-VM. For eksempel må det norske flagget vise på årene de ror med. (F.v Sturla Mogstad, Fredrik Reite, Karoline Berset, Ida Sandvik)  Foto: Marius Simensen

Sport

De to Aalesund-roerne skal til Tokyo for å konkurrere i junior-VM i roing. De deltar begge i dobbeltsculler, som er en kapproingsbåt hvor to personer konkurrerer sammen. Karoline Berset deltar i mesterskapet sammen med Ida Kyvik Sandvik fra Tønsberg. Fredrik Reite har med seg Sturla Mogstad fra Porsgrunn.

– Vi har blitt satt sammen i par av forbundet ved at alle fire har gjort det bra i singlesculler, forklarer Berset og Sandvik til Sunnmørsposten.