Olav Lundanes har ikke satt deadline for karrieren – VM åpner med kvalifisering tirsdag:

Vil fortsette å sette spor

Med skostørrelse 47 setter Olav Lundanes store spor etter seg. Det har han også gjort i mange år som verdensstjerne i orienteringssporten.

Store sko: Olav Lundanes setter bokstavelig talt store avtrykk etter seg med skostørrelse 47. Han har også vært en ener i internasjonal orientering i en årrekke. Der årets verdensmesterskap i Østfold offisielt ble åpnet mandag kveld. Tirsdag er det kvalifisering på mellomdistansen. – Der håper jeg det holder med 90 prosents innsats, sier Lundanes som vet det blir lurt å ha litt på lager av krefter til onsdagens langdistanse på 16,6 km. Der er ålesunderen gullfavoritt.  

Sport

I idylliske omgivelser på Vestre Kjærnes Gård nær Moss har den VM-uttatte troppen til Norge vært siden lørdag, en base som passer ypperlig mener arrangørnasjonen fremste gullkort; Olav Lundanes. Ålesunderen er blitt 31 år og er av de mest meritterte norske orienteringsløpere gjennom tidene.