Tidligere landslagsspiller blir Spjelkavik Håndballs første fulltidstrener

Peter Pucelj med erfaring fra internasjonal topphåndball som spiller er ansatt i Spjelkavik Håndball som trener for senior-, G18 -og G16-laget

Spjelkavik-trener Peter Pucelj (t..h.) sammen med en Spjelkavik-spiller (i midten) og to hospitanter fra Åndalsnes.  Foto: Marius Simensen

Sport

36-åringen fra Slovenia har spilt håndball på toppnivå i Slovenia, Bosnia, Serbia, Tyskland og Danmark, blant annet i Champions League med flere av lagene. Han har også spilt 44 landskamper for Slovenia og står med en fjerdeplass fra VM og sjetteplass i EM fra landslagstiden. Etter at han la opp har han trent lag på øverste nivå i Slovenia og Italia, samt talenter i Danmark. Hvordan har en slik trenerkapasitet endt i den lokale andredivisjonsklubben Spjelkavik?