Karina Stette 3 poeng unna EM-medalje

Karina hadde en meget god liggendekonkurranse i junior world cupen i Suhl i juli. Forholdene her nede var mye vanskeligere og litt lure» oppsummerer landslagstrener Kjell Roar Livold etter Karina Stettes første EM-konkurranse lørdag.
Sport

Karina Stette var kun 3 poeng unna EM-bronsen og Livold er godt fornøyd med gjennomføringen. «

– Karina hever seg fra NM ligg normalprogrammet forrige helg. Hun har en litt trang start ellers mye bra vil jeg si. Men som sagt; hun hever seg fra NM.

Med 615,0 poeng på sine 60 skudd liggende på 50m i italienske Bologna ble Skodje-jenta nummer 13. Lagmessig ble hun, sammen med Tonje Engevik fra Stord og Johanna Reksten fra Nordfjord, nummer fem, 5,8 poeng bak europamesterne fra Sveits.

– Forholdene er egentlig ikke så ille, men på grunn av hvordan banen er det av og til litt vanskelig å forstå seg på vinden. Jeg var stort sett fornøyd med gjennomføringen, men fikk ikke helt de svarene jeg ønsket, kommenterer Stette etter endt skyting lørdag.

Neste øvelse i Europamesterskapet er allerede søndag.

– 3x40 skudd er i morgen og vi jentene starter 12.30. Målet der er som vanlig å få til en god gjennomføring.

Siste EM-øvelse er mandag, da skal skytterne ut i den nye øvelsen 50m miks, hvor det skytes kun liggende og med én kvinne og én mann på laget.