Pedersen var raskest i parkeringshuset

Isak Stianson Pedersen vant det første rulleskirennet i Aksla parkeringshus, og det med god margin.

Isak Stianson Pedersen (bildet) vant rulleskirennet i Aksla parkeringshus i suveren stil.  Foto: Marius Simensen

Sport

Søndag ettermiddag ble det arrangert tidenes første rulleskirenn i Ålesund sentrum. Og det ble attpåtil arrangert i Aksla parkeringshus.
– Det ble en suksess, det vil jeg si. Mange møtte opp og det var god stemning inne i parkeringshuset. Det var heller ingen uhell i løypa, så alt i alt gikk det strålende. Vi har jo planlagt dette en stund, så vi var spente på forhånd, men det gikk bra, forteller Erling Vartdal fra Emblem IL. Idrettslaget var arrangør for rulleskirennet i samarbeid med Intersport, og premieutdelingen gikk for seg i Intersports lokaler kort tid etter at finaleheatene tok slutt.