Avdelingsoppsettet i 2. - og 3. divisjon er klart

Dette blir motstanderne til lagene fra Sunnmøre

Brattvåg og Hødd får tøff motstand i 2. divisjon, mens de lokale lagene i 3. divisjon må til Romsdal og Trøndelag.

Hødd og Brattvåg møter tøff motstand i sin avdeling i 2. divisjon. 

Sport

I dag presenterte Norges Fotballforbund avdelingsoppsettet for lagene i 2. - og 3. divisjon. Hødd og Brattvåg er igjen blitt satt opp i avdeling 1, sammen med følgende lag: Alta, Senja (rykket opp fra 3. divisjon), Tromsdalen (rykket ned fra 1. divisjon), Fløya, Eidsvold Turn (rykket opp fra 3. divisjon), Moss, Fredrikstad, Kvik Halden, Vålerenga 2 (rykket opp fra 3. divisjon), Kjelsås, Florø og Skeid (rykket ned fra 1. divisjon).

For de lokale lagene i 3. divisjon, blir det er litt annet avdelingsoppsett enn det var denne sesongen. Nå blir Spjelkavik, Volda og AaFK 2 sendt til Romsdal og Trøndelag. Neste sesong skal de møte følgende lag: Byåsen (rykket ned fra 2. divisjon), Tynset, Melhus, Strindheim (rykket opp fra 4. divisjon), Kolstad, Ranheim 2, NTNUI (rykket opp fra 4. divisjon), Tiller, Orkla, Træff og Molde 2.