Friidrett:

Flere sunnmøringer med framgang i nasjonalt stevne

Medvind førte til mange sterke resultater for sunnmøringene i et sprintstevne på Lillehammer, men det var også for mye av det gode i perioder.

IMPONERTE: Både Kornelia Roppen (t.v.) fra Dimna og Lovise Skarbøvik Andresen fra Ålesund Friidrettsklubb hadde flere sterke prestasjoner i helga.  Foto: Arve Hatløy

Sport

Flere av utøverne løp nemlig godt under sine personlige rekorder, men for sterk vind førte til at flere av resultatene ikke blir stående som rekord. Blant annet løp Kornelia Roppen fra Dimna IL 100 meter et halvt sekund raskere enn rekorden sin og kom i mål på tiden 12,48 i 2,6 m/s i medvind. Vindgrensa er på 2 m/s. Også Lovise Skarbøvik Andresen fra Ålesund Friidrettsklubb fikk et resultat, som ville vært personlig rekord, underkjent. Det var på 100 meter med hele 4,6 m/s i medvind.