Sunnmørsball:

Vebenstad med syrlig stikk til trøndere

Et utspill fra daværende AaFK-trener Per «Perry» Joar Hansen fikk Øyvind Vebenstad til å fyre av en kraftsalve.

Sport

Øyvind Vebenstad, tidligere markedssjef i AaFK, er denne ukas gjest i Sunnmørsball. Her deler han flere historier fra tida i klubben, blant annet da «Perry» og Vebenstad diskuterte sunnmøringer og trøndere.

Se hele episoden her:

Sunnmørsball er tilbake igjen med en skikkelig godbit, som det også er mulig å se en videoversjon av på smp.no. Denne gangen har Kristian Stenerud og Tarjei Omenås fått besøk av tidligere arrangementssjef i AaFK, Øyvind Vebenstad. Han legger ikke skjul på at han er åpen for å en gang komme tilbake i klubben, selv om han trives godt i sin nåværende jobb. Vebenstad har klarte tanker om hva som må til for at det skal bli mer entusiasme og engasjement rundt AaFK. Han avslører også en hemmelig avtale som ble gjort med Jonatan Tollås i 2017, som han mener fortsatt gjelder.