Nina Løseth kom på den litt sure 4.-plassen, men var alt annet enn misfornøy etter tirsdagebs verdenscup i den svenske hovedstaden.

–Det er veldig små marginer og den litt sure 4.-plassen ble det. Men jeg er fornøyd siden jeg ikke visste helt hvor jeg sto. Det er lett for å bli stresset og jeg mistet fokus av og til, men det er et utrolig kult event, sa Nina Løseth til NRK straks 4.-plassen var sikret.

Parallellslalåm var den spesielle konkurranseformen i Stockholm tirsdag kveld der de 16 beste damer i verdens og ditto antall herrer var kvalifisert til å delta.

Nina Løseth gjorde det klart best av de fem norske løperne på startstreken med sin 4. plass etter at hun tapte bronsefinalen mot svenske Maria Pietilä Holmner.

Nina hadde på vegen til bronsefinalen innledet med sikker seier mot tyske Maren Wiesler i 8.-delsfinalen.

Løseth møtte franske Nastashia Noens i kvartfinalen. Nina kjørte sikkert og var klart bedre enn den franske løperen.

I semifinalen ventet Frida Hansdotter. Her ble det uhyre jevnt. Nina hadde 27/100 å ta igjen etter den første runden, og var bare 4/100 totalt bak Hansdotter i mål, så nær finalen var Løseth!

Dermed den allerede omtalte bronsefinalen mot den andre svenske løperen der altså Nina ble for ivrig i siste omgang og tapte mye tid midtveis.

– Jeg håper det blir flere slik konkurranser, sa Nina Løseth.

Sebastian Foss Solevåg ble utslått i 8-delsfinalen for menn. Han tapte knepent for Stefano Gross, Italia.