Solevåg avsluttet med fall

Sebastian Foss Solevåg kom seg ikke til mål i verdenscupavslutningen i alpint søndag.

Skuffende: Sebastian Foss Solevåg falt i Andorra.  Foto: NTB/SCANPIX

Alpint

Denne helga ble verdenscupen i alpint avsluttet i Soldeu i Andorra. Foss Solevågs disiplin, slalåm, avsluttet arrangementet i Andorra, men ålesunderen fikk det ikke til å stemme.

Spjelkavik-alpinisten kom greit i gang, men etter andre mellomtid mistet Foss Solevåg balansen og endte opp med å falle. Dermed ble det ingen finaleomgang på nordmannen.

Henrik Kristoffersen var nummer fire etter den første omgangen, men en pallplass var innenfor rekkevidde. I annenomgang kjørte Kristoffersen inn på annenplass, 80 hundredeler bak Manuel Feller. Deretter kjørte også Daniel Yule og Ramon Zenhaüsern inn foran den norske alpinisten.

Franske Clement Noël ledet før finaleomgangen, og klarte å knipe seieren 0,18 sekund foran Feller. Sistnevnte kjørte seg mesterlig opp fra 9.- til 2.-plass. Det ble skuffelse for kanonene Marcel Hirscher og Alexis Pinturault. De endte på henholdsvis 14.- og 8.-plass.

Før Foss Solevåg tar ferie, skal han kjøre norgesmesterskapet i Hemsedal.

Sunnmørsposten ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert etter publisering. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg.
Alpint