- Arsenal høyner Suárez-bud

...og Liverpool kan ha funnet erstatteren.

PÅ VEI VEKK FRA LIVERPOOL?: Luis Suárez, her med sin datter under prøve-VM i Brasil forleden.  Foto: NTB scanpix

fotball

Arsenal står klare til å høyne budet på Luis Suarez, etter at kilder i Spania mener at Gonzalo Higuaín fortsatt har en fremtid hos Real Madrid, ifølge London Evening Standard.

Higuaín har lenge vært i London-klubbens søkelys, men spanjolene skal visstnok verdsette ham mye høyere enn det Arsenal er villige til å betale.

Vil høyne budet

Dermed kan Suárez bli løsningen for The Gunners. Uruguayaneren har lenge blitt linket til Real Madrid, men i og med at Higuain ser ut til å bli værende, er Arsenal nå i førersetet for å sikre seg Suárez' signatur.

Forrige uke bød Arsenal 30 millioner pund, som tilsvarer omlag 275 millioner kroner for Suarez; det ble blankt avslått på Merseyside. Nå skal London-klubben være beredt til å høyne budet, og det er ventet at Liverpool vil kreve et sted mellom 40 og 50 millioner pund.

Suarez har ved flere anledninger hevdet at den engelske pressen gjør at han ønsker seg vekk fra England. Nå åpner han imidlertid for å bli i Premier League, etter at flere engelske klubber har vist interesse.

— Det ser ut til at engelske klubber fortsatt verdsetter spillere for hva de presterer på banen. Derfor tror jeg at jeg kan komme tilbake til England for å spille. Det føles godt å være ønsket her, sier Suarez.

Tyrker kan blir erstatteren

Ifølge Skysports, skal Liverpool være klare til å hente Galatasaray-spilleren Burak Yilmaz , dersom uruguayaneren blir solgt.

Yilmaz er regnet som en av de beste spissene i Europa, etter å ha imponert for både klubb- og landslag sist sesong. Den 27 år gamle tyrkeren nettet 32 ganger på 39 kamper for Istanbul-klubben.

Galatasaray-president Unal Aysal sier klubben er klar for å selge i sommer hvis budet er høyt nok.

— Vi har satt en pris for Burak Yilmaz, og vil bare selge hvis budet er til interesse for både klubb og spiller. Men hvis Burak vil forlate oss, og vi kommer til enighet med en kjøper, vil vi få i stand en avtale.