59 minutter var passert da Brattvågs nye spiss mottok et utspill fra keeper på rundt 30 meter. Han la ballen til rette og banket til fra 30 meter. Ballen gikk i en nydelig bue over keeper og i mål til 3-0.

– Et fantastisk mål, sier Brattvåg-trener Per Gidlund.

Stor jubel

På tribunen lot flere seg åpenbart overraske over drømmetreffet - og jubelen var naturligvis stor i Brattvåg-leiren.

– Jeg traff klokkerent der. Det var et fint mål, ja, men jeg har gjort det før. Så jeg er ikke overrasket. Selv om du helt sikkert er det, sier en glisende «Mikke» Karlsen til smp.no etter kampen.

Rosenborg reduserte umiddelbart til 1-3  ved Vegard Erlien like etter Brattvåg-scoringen. Mot slutten var faktisk det unge Rosenborg-laget klart farligst på kunstgresset i Brattvågen, men takket være Karlsen-scoringen var seieren aldri skikkelig truet.

– Det føles veldig bra ut med mål og seier, men samtidig ser du nok at det er en stund siden jeg har spilt kamp. Jeg har mye å gå på. Men det kommer seg kjapt, sier Michael Karlsen.

Etterlenget seier

For Brattvåg var det uten tvil en svært etterlengtet seier. Før dagens oppgjør hadde laget spilt ni seriekamper - i tillegg til en cupkamp - på rad uten å vinne.

Men grunnet pangstarten på årets sesong - og gårsdagens seier -  ligger ikke Brattvåg så aller verst til på tabellen. Brattvåg er nå oppe på 6.-plass på tabellen, to poeng over nedrykksstreken.

– Det var viktig å vinne i dag siden det er så tett og jevnt på tabellen. Men vi skal holde plassen. Det er sikkert, mener Mikke Karlsen.

Mot Rosenborg sikret Robin Palacios 1-0 etter 28 minutter. På overtid i førsteomgang økte Torbjørn Grytten til 2-0. Brattvåg hadde god kontroll i førsteomgang, selv om 2-0 nok var i overkant ut ifra spill og sjanser. Andreomgang ble en rotete affære, der Rosenborg nok var hakket bedre enn hjemmelaget. Totalt sett var det likevel fortjent Brattvåg sto igjen med seieren til slutt.