Selger hovedtribuna

Historisk avtale for AaFK

Aalesunds fotballklubb har inngått avtale med Coop.

Historisk avtale Markedssjef Kjell Slinning, klubbdirektør Henrik Hoff, partneransvarlig Sarah Isabella Aarøe fra AaFK og Coops Arild Sørlien , Arild Solberg , Lars Ove Valaas-Breivik inngikk historisk avtale fredag  Foto: Staale Wattø

fotball

Hovedtribuna på Color Line Stadion skal nå hete Coop-tribuna de neste tre årene.

- AaFK er meget glad for denne avtalen. Den danner grunnlag og trygghet framover for klubbens satsing. Vi er takknemlig for at vi klarer å få en tung, nasjonal aktør inn som en av våre hovedsamarbeidspartnere, sier klubbdirektør Henrik Hoff.

Historisk

- Avtalen i seg selv er for historiebøkene. Det er den største nye samarbeidsavtalen vi noensinne har inngått i AaFK. Vi er glad for at vår nye partner ser verdien av å markedsføre seg gjennom AaFK, sier partneransvarlig Sarah Isabella Aarøe.

Synlighet

- Vi er glad for å få til denne avtalen med AaFK. Hovedintensjonen vår er selvfølgelig å øke vår synlighet på Sunnmøre, men vi mener også at dette er en god videreføring av samarbeidet vi har med mange små og store klubber på Sunnmøre, sier Arild Sørlien i Coop.

Les også: AaFK risikerer blodrøde tall uten spillersalg