Bergsøy hadde ikke tapt siden den første runden borte mot Aalesund2, og lokaloppgjøret mot Larsnes/Gursken skulle ikke bli noenunntak. Med to mål ble Franjo Tepuric den store helten forgjestene.

Etter en tett og jevn første omgang, var det Bergsøy somtok mer over i andre omgang.

Fem minutter ut i andre omgang sendteTepruic Bergsøy foran, før han doblet ledelsen fra straffemerket tominutter før slutt.

Dagens treponger betyr at Bergsøy beholderandreplassen på tabellen med 12 poeng, med ett poeng opp tilserieleder Emblem.

Larsnes/Gursken har inntatt 8. plassen og stårmed fem poeng etter like mange runder.

Vi fulgte tre kamper i 4.divisjon, fredag kveld:

Storseier for Rollon

PåRollonbana fikk Rollon besøk av Hareid. Det ble en ny tøff affærefor Hareid. Vertene brukte kun ti sekunder på å ta ledelsen. Treminutter senere doblet de. Hjemmelaget ga seg ikke før det sto 5-0til pause. Etter én Rollon-scoring og to Hareid-reduseringer iandre omgang, endte det til slutt 6-2 i Larsgården. Rollon ersammen med Emblem ubeseiret i 4. divisjon på Sunnmøre. Etterstorseieren hjemme over Hareid klatrer Rollon opp på en 3. plass påtabellen, to poeng bak nevnte Emblem.

For Hareids del fortsatte densvært tøffe seriestarten. De står med null poeng og ligger heltsist på tabellen.

Målorgie på Siffen

Den siste kampen i 4. divisjonfredag kveld ble spilt på Siffen. SIF/Hessa fikk besøk av Aalesund2 i det som skulle vise seg å bli en real målfest.

Sindre Pedersensendte vertene i føringen etter tre minutter, men gjestene utlignetbare minuttet senere ved Tobias Heggem.

AaFKs B-lag snudde kampenetter 22 minutter, etter scoring av Erlend Fjeldstad, før IsakMäättä økte til 1-3.

Like før pause reduserte Sondre Kjølsøy med enperlescoring.

Etter pause økte Aalesund 2 ledelsen igjen, dennegangen ved Tobias Sagli.

Men SIF/Hessa ville ikke gi seg ogreduserte ved målsniken Nils Ottar Sandø.

Sondre Kjølsøy bletomålscorer da han satte inn 4-4, som ble sluttresultatet påSiffen.

Begge disse to lagene står med ti poeng etter fem runder,og beholder sine plasser på tabellen. AaFK 2 på 4. plass, plassenforan SIF/Hessa.