Før den 6. serierunden var det bare Rollon og Emblem som var ubeseiret i 4.divisjon på Sunnmøre, etter runden var det kun Rollon.

Etter drøye kvarteret sendte Nikolas Fjørtoft Rollon i føringen, og rett før pause doblet Jonas Nordal ledelsen. Syv minutter ut i andre omgang nikket Anders Hagen inn 0-3 til gjestene. Det ble også sluttresultatet på Dalemyra Stadion.

For Rollon er det nå kun ett poeng opp til serieleder Bergsøy som de møter til toppoppgjør neste runde i Larsgården.

Bergsøy gikk seirende ut av toppkampen

Som nevnt var Emblem ubeseiret før den 6. serierunden av 4.divisjon, men borte i toppkampen mot Bergsøy kom sesongens første tap.

Bergsøy tok ledelsen etter 30 minutter med et flott langskudd av Stian Zahl. Drøye ti minutter før slutt fastsatte Franjo Tepuric sluttresultatet til 2-0.

Med seieren over Emblem inntok Bergsøy tabelltoppen. Emblem på sin side falt ned til en tredjeplass, med to poeng opp til Bergsøy.

Det ble også spilt to andre kamper i 4.divisjon fredag kveld.

På Color Line Stadion tok Aalesund 2 sin fjerde seier for sesongen med 2-0 over Larsnes/Gursken. Etter scoringer av Emil Solnørdal og Tobias Sagli kunne AaFKs andrelag klatre opp til en 4.plass på tabellen. Larsnes/Gursken beholdt sin niende plass, og står med fem poeng etter seks runder.

På kunstgresset i Volda hadde SIF/Hessa tatt turen. Gjestene tok en tidlig ledelse ved Alexander Nalbant, men vertene utlignet ved Fredrik Kvalsnes før 20 minutter var spilt. Ni minutter før slutt hadde Tanel Melts og Volda snudd kampen, og det så lange ut til at alle de tre poengene skulle være igjen i Volda. Men på overtid utlignet Mathias Sandø og SIF/Hessa. Det endte 2-2.