Cupen:

Hoff syndebukk da Rosenborg slet seg videre

Odds Vebjørn Hoff ble syndebukk da Rosenborg slet seg videre fra cupens 4. runde etter å ha slått skienslaget etter straffesparkkonkurranse på Lerkendal onsdag.

Tidligere AaFK-spiller Vebjørn Hoff er nå i Odd Grenland.  Foto: Nils Harald Ånstad

fotball

Fotball-NM menn onsdag, 4. runde:

Rosenborg – Odd 2-2 (1-1) e.o. (7-6 på straffer)

6059 tilskuere

Mål: 0-1 Birk Risa (3), 1-1 Anders Konradsen (25), 1-2 Tobias Lauritsen (79), 2-2 Alexander Søderlund (81).

Straffer: Jonathan Levi 1-0, Tobias Lauritsen 1-1, Alexander Søderlund 2-1, Espen Ruud 2-2, Vegar Eggen Hedenstad 3-2, Fredrik Nordkvelle 3-3, Even Hovland 4-3, Birk Risa 4-4, Birger Meling 5-4, Vegard Bergan 5-5, Jacob Rasmussen 6-5, Bilal Njie 6-6, Tore Reginiussen 7-6, Vebjørn Hoff (bom).

Dommer: Kai Erik Steen, Gneist.

Gult kort: Anders Konradsen, Birger Meling, Rosenborg.

Lagene:

Rosenborg (4-3-3): Arild Østbø – Vegar Eggen Hedenstad, Tore Reginiussen, Even Hovland, Birger Meling – Anders Konradsen (Morten Konradsen fra 90.), Jacob Rasmussen, Anders Trondsen (Magnus Stamnestrø fra 99.) – Jonathan Levi, Alexander Søderlund, Rafik Zekhnini (Erlend Dahl Reitan fra 88.).

Odd (4-3-3): Sondre Rossbach – Espen Ruud, Vegard Bergan, Steffen Hagen, John Kitolano (Thomas Grøgaard fra 80.) – Markus André Kaasa, Vebjørn Hoff, Jone Samuelsen (Fredrik Nordkvelle fra 65.) – Bilal Njie, Birk Risa, Elbasan Rashani (Tobias Lauritsen fra 70.).

- - -

Senere kampstart: Lillestrøm – Brann (20.00).