Hødd-trener Sindre Eid var godt fornøyd etter at søndagens toppkamp mot Skeid var over på Nordre Åsen kunstgress.

Kampen var spillemessig to topplag verdig, høyt tempo, tøffe dueller, rikelig med målsjanser på begge sider og to svært godt organiserte lag.

At Hødd ble noe slitne utover i 2. omgang var naturlig, laget kom fra 120 minutter onsdag, etter så vidt å ha røket ut av NM-cupen i Bodø, før de tok løs på bussreise til tigerstaden lørdag.

– Jeg er imponert over gutta. Vi har vært igjennom en intens uke og i dag er det stor løpsvilje og riktig innstilling, sa trener Eid. Han ville sjølsagt helst ha med alle tre poengene, men at det ble ett til hver var fortjent.

– Vi var best den første halvtimen, men slet mer i 2. omgang med å få tak i ballen og skape eget spill, sa trener Eid.

For i 1. omgang var Hødd virkelig gode, ikke minst sikre pasninger og stort sett vinnere av andre- og tredjeballer.

Laget fikk korrekt straffespark da Magnus Myklebust ble hektet ulovlig i straffefeltet, 11-meterssparket satte Bendik Rise inn. Da viste stadionuret 21 minutter. Like før hadde Marius Hagen fyrt av et kjempeskudd som Skeid-keeper slo mesterlig til hjørnespark.

– Jeg følte meg sikker på straffesparket og hadde bestemt meg for hvilket hjørne ballen skulle settes, sa Bendik Rise. Han lot seg ikke påvirke av at publikum ropte Messi. Argentineren misset jo sitt straffespark mot Island lørdag.

Cupkampen ga energi

– Det var en god kamp og jeg hadde ikke problem med tempo sjøl om vi spilte i Bodø onsdag. Da spilte vi godt og det ga oss energi til denne kampen, sa Rise til Sunnmørspostens mann på toppkampen.

Begge lag produserte en rekke muligheter, Skeid de fleste etter pause. Det var rettferdig at Mesut Can utlignet. På venstresida i forsvar slet Preben Sætre og ble ofte overspilt av Stian Pettersen. På et slikt innlegg banket Can ballen til 1–1 etter 72 minutter.

Framover hadde både Sætre og backkollega Daniel Eid to glimrende avslutninger. Men Skeid-keeper Emil Fiskvik og kollega Ole Monrad Alme var begge bunnsolide, det var det meste av Hødds forsvarsrekke.

Det er rekordjevnt i 2. div. avd. 2 med Skeid poenget foran KFUM, Hødd og Kjelsås.

– Vi skal være med i toppen sesongen ut, lover Sindre Eid.