Det meste skjedde i årets Hessa-cup - både på og utenfor banene

Fjellras, ødelagte grasbaner og humørløse værguder klarte ikke å stoppe årets Hessa-cup fra å levere en ny solid turnering.

Finale-jubel: Guard scoret finalens eneste mål rett etter pause mot Ørsta i J14- klassen i årets Hessa-cup. Det var populært, selv om Ørsta hadde flest tilhengere på finalearenaen. Arrangøren SIF/Hessa fikk alle mulige utfordringer å hanskes med denne helga, ikke minst værmessig.   Foto: Rolf Hansen

fotball

Om vi i tillegg tar med straffesparkkonkurransen som måtte opp i 35 forsøk for å skille Frei og Valder i kvartfinalen i G16-klassa, golden goal-scoringa som skilte Herd og Rollon i G13-finalen, og at Ellingsøy trakk laget sitt fra G14-finalen, forteller det om en innholdsrik helg med drama og utfordringer for arrangøren SIF/Hessa.

– Vi har hatt litt logistikkutfordringer med å få frakta lag og funksjonærer ut til nye baner, men jeg synes vi har løst det bra. Banekapasitet er det nok av. Vi er godt fornøyd med årets Hessa Cup, og de tilreisende har gitt bare gode tilbakemeldinger, sier turneringsleder Christian Tolfsby.