Det meste skjedde i årets Hessa-cup - både på og utenfor banene

Fjellras, ødelagte grasbaner og humørløse værguder klarte ikke å stoppe årets Hessa-cup fra å levere en ny solid turnering.

Finale-jubel: Guard scoret finalens eneste mål rett etter pause mot Ørsta i J14- klassen i årets Hessa-cup. Det var populært, selv om Ørsta hadde flest tilhengere på finalearenaen. Arrangøren SIF/Hessa fikk alle mulige utfordringer å hanskes med denne helga, ikke minst værmessig.  

fotball

Om vi i tillegg tar med straffesparkkonkurransen som måtte opp i 35 forsøk for å skille Frei og Valder i kvartfinalen i G16-klassa, golden goal-scoringa som skilte Herd og Rollon i G13-finalen, og at Ellingsøy trakk laget sitt fra G14-finalen, forteller det om en innholdsrik helg med drama og utfordringer for arrangøren SIF/Hessa.