11. seriemål i 12. time for Parfait

Det gikk mot et veldig surt Herd-tap mot serieleder Oppsal på Amfi Moa stadion. Men så, langt inn i overtiden, steg Parfait Bizoza til værs, og stanget vakkert inn 2-2. Et skikkelig bonuspoeng var i havn for Herd.

  Foto: Skuseth

fotball

- Så deilig, og så fortjent! Jeg trodde hele tiden at vi skulle klare poeng, for vi er veldig sterke på hjemmebane. Innlegget fra Izzatullah Ahmadzai var perfekt, og headingen var ikke verst, den heller, smiler han. Bizoza har nå hele 11 seriemål i år, til tross for at han store deler av sesongen har spilt stopper.

To målgivende

Den tidligere Langevåg- og AaFK-spilleren Ahmadzai hadde også målgivende da Herd tok en tidlig ledelse. Hans lange oppspill fant Bendik Mathiesen i feltet, og han headet ballen i en fin bue over en helt feilplassert keeper. Mathiesen var virkelig på hugget før pause, og skapte store problemer for Oppsal-forsvaret. Og rett før pause var han nær 2-1, men ble stoppet av en god keeper.