Ellevilt målshow da Fortuna vant 11-1

Sikret avdelingsmesterskapet i 2. divisjon.

MÅLSHOW: Hele 11 ganger kunne Fortuna juble for scoring på Aksla stadion. Her to av kampens forgrunnsfigurer, Daniela Gudnadottir (t.v.) og Solveig Engås. Gudnadottir la opp til halvparten av Fortunas mål, mens Solveig Engås ble firemålsscorer. Til høyre ser vi Nora Ferstad, Fortunas nye dødball-dronning, og tomålsscorer Ingrid Vatne.  Foto: Helge Skuseth

fotball

Målene bare flommet inn i målet til den stakkars keeperen fra Surnadal/Søya/Todalen, i takt med regnet på Aksla stadion. Fortuna var i krigersk humør, og stoppet ikke før det sto 11-1!

Det fåtallige publikumet jublet i kapp med de blåkledde spillerne, dette var fotballfest! - Dette er SÅÅÅÅ deilig! Jeg kan ikke få sagt det. Jeg hadde det på følelsen hele uka at vi skulle klare det, selv om oppgaven virket veldig vanskelig, gliste lagkaptein Mette Muri.