Fladmark blir hovedtrener

Herd melder at Sture Fladmark blir hovedtrener for herrelaget i 2019.

Sture Fladmark hopper av trenerjobben i Giske IL for å trene Herd.  Foto: June R. Johansen

fotball

Jonas Sunde blir trener sammen med keeperansvarlig Paul Gabor, opplyser klubben, som er fornøyd med signeringene.

– Sture har lang erfaring som trener gjennom klubber som Lyn, Hødd, Aafk og SIF. Han var også assistenttrener for Landslaget til Sør-Afrika en periode. Han mottok prisen for årets trener i Tippeligaen for Lyn i 2002. I sin spillerkarriere spilte Sture for Aalesund FK og Lyn, og var kjent som en solid midtbanespiller. Han kom til Lyn i 1990, og ble der til han la opp i 1998. Han spilte 135 obligatoriske kamper for klubben og scoret åtte mål, heter det i en pressemelding på klubbens egne nettsider.