Izunna har forlenga med AaFK

Sliter fortsatt med kneskaden.
fotball

Izunna Uzochukwu har forlenga kontrakten med AaFK. Den nigerianske midtbanespilleren spilte 15 kamper før en korsbåndskade satte ham ut av spill i sommer. Men AaFK har tro på nigerianeren og vil ha ham med videre.

Den nye avtalen binder midtbanekrigeren til klubben ut 2021-sesongen, skriver AaFK i ei pressemelding. Izunna selv spår at han er tilbake på bana ved sesongstart i april.

Hovedtrener Lars Bohinen er meget fornøyd med å få med seg midtbanespillerne de kommende sesongene.

- Jeg er veldig fornøyd med at Izu velger, og ønsker, å fortsette i AaFK. Han har et høyt toppnivå og er en veldig fin gutt. Godt likt i hele klubben. Ydmyk og ambisiøs, tross alt han har vært med på. Han vil, når han er frisk igjen, sette de som er hos oss under press, skape større konkurranse i laget. Og når han sitt gamle nivå vil han styrke oss, og gi oss fleksibilitet i midtbaneleddet.