Fotballkretsen: — Skulle gjerne sett at barnefotballen kom i gang mye tidligere

Barne- og ungdomsfotballen har fått klarsignal fra myndighetene om å trene med kontakt fra 15. juni, men Sunnmøre fotballkrets hadde sett for seg en tidligere dato.

DATO: Daglig leder i Sunnmøre fotballkrets, Bjørn Oskar Haukeberg, ønsker seg en dato for når kampaktiviteten kan begynne igjen.  Foto: Marius Bøstrand

fotball

— Det positive er at vi nå har fått en dato for når barnefotballen kan begynne med kontakttrening igjen, men det er tross alt fire uker til. Det synes vi er vel lenge. Nå er det snart fire uker siden skolene åpnet opp igjen, og med utgangspunkt i Geir Hansens innlegg fra forrige uke, samt anbefalingene fra helsemyndighetene, så mener vi at det er altfor lenge å vente fire uker til før vi kommer i gang med kontakttrening, sier leder i Sunnmøre fotballkrets, Bjørn Oskar Haukeberg, til Sunnmørsposten.