Dette sier de lokale 3.-divisjonstrenerne om den siste utsettelsen av breddefotballen

Fredag kom regjeringen med melding om at fullkontakttrening i breddefotballen blir utsatt nok en gang, og at det ikke vil bli gjort en ny vurdering før 10. august. De lokale 3.-divisjonstrenerne er nå oppgitte over situasjonen.

SKUFFET: Spjelkavik er blant de lagene som fortsatt ikke får lov til å trene med kontakt enda. Her et bilde fra Spjelkavik-Træff forrige sesong. Spjelkavik-trener Magnus Oltedal var trener for motstanderlaget den gangen.   Foto: Marius Simensen

fotball

– Jeg syns utsettelsen er veldig synd. Nå har vi i AaFK 2 vært privilegerte og fått trent en stund i og med at vår spillergruppe består av gutter under 20 år, men vi merker at gjengen savner kampene. Men det må være forferdelig for de som ikke får trent på vanlig måte enda, forteller AaFK 2-trener, Amund Skiri, til Sunnmørsposten.