AaFK henter Hødds keeper - Heigre på vei til Godset

Hødd-keeper Jan Lennart Urke er på vei til AaFK. Samtidig er AaFKs keeper Pål Vestly Heigre på vei til Strømsgodset.

SPILTE MOT FKH: Pål Vestly Heigre ble hentet til AaFK foran årets sesong. Foreløpig har det blitt med en kamp fra start. Den kom mot Haugesund da Andreas Lie sonet for tre gule kort.  Foto: Jan Kåre Ness/NTB scanpix

fotball

Ifølge Regionavisa leies Urke ut til AaFK ut årets sesong. AaFK skal dessuten ha sikret seg opsjon på kjøp av det som var vært Hødds førstekeeper de siste årene.

Samtidig som Jan Lennart Urke kommer inn og skal ta opp keeperkampen med Andreas Lie, er AaFKs andrekeeper Pål Vestyle Heigre på vei ut.

Etter det Sunnmørsposten erfarer er han på vei til Strømsgodset. Godsets reservekeeper Sosha Makani gikk nylig tilbake til Mjøndalen, og ifølge klubbens hjemmeside håper Strømsgodset å ha på plass en ny keeper allerede søndag.

BLIR AAFK-SPILLER: Alt tyder på at Jan Lennart Urke blir AaFK-spiller ut årets sesong.  Foto: Marius Bøstrand

Ingen kommentar

Etter onsdagens utsatte cupkamp mot Stabæk, var det ingen i AaFK-leiren som ville kommentere keepersituasjonen.

– Ingen kommentar, fastslo både trener Trond Fredriksen, keeper Pål Vestly Heigre og AaFK-sportssjef Bjørn Erik Melland.

Heigre har vært skadet den siste tiden, men var tilbake på trening sist uke og var i AaFKs-tropp mot Stabæk. Det er med andre ord ingen skade på Heigre som gjør at AaFK henter inn Hødds førstekeeper.

Heller ikke i Ulsteinvik ønsker man å kommentere saken. Derfor er det foreløpig ukjent om Hødd ønsker å hente en erstatter til Jan Lennart Urke.