AaFK skal teste tidligere Premier League-spiller

Midtbanespilleren Jordon Mutch (28) skal trene med AaFK denne uka.

Jordan Mutch skal trene med AaFK denne uka. Her er han fra tiden som Crystal Palace-spiller.  Foto: ED SYKES, REUTERS / NTB SCANPIX

fotball

I går kom den tidligere Premier League-spilleren Jordon Mutch til Ålesund, og i dag stiller han på trening på Color Line stadion. Han har tidligere spilt for blant annet Birmingham, Cardiff, QPR og Crystal Palace. Han spilte i Cardiff da Ole Gunnar Solskjær var manager der.

– Jordon Mutch er en spiller med veldig interessante ferdigheter og en sterk CV. Han blir med oss i noen dager for at vi skal bli bedre kjent med hverandre, sier sportslig leder Bjørn Erik Melland til klubbens hjemmeside.

Han forlot Crystal Palace i januar i fjor, og endte opp i klubben Gyeongnam, som kommer fra Sør-Korea. Han er for tiden klubbløs etter at kontrakten med Gyeongnam ble terminert, ifølge AaFKs hjemmeside.

NY PODKAST: Tarjei Omenås og Henrik Bjørdal er gjester i siste utgave av podkasten Sunnmørsball. Der forteller Bjørdal en legendarisk historie om et videomøte tidligere AaFK-trener Harald Aabrekk hadde i La Manga. Hør podkasten her: