AaFK-treneren: – Kampen vil vise hvor vi står

Lars Bohinen mener det er perfekt å avslutte Spania-oppholdet med eliteseriemotstand.

Lars Bohinen er godt fornøyd med å møte Start i den siste treningskampen i Spania.   Foto: Kristian Stenerud

fotball

I ettermiddag spiller AaFK sin andre treningskamp i Spania, mot Start. Oppgjøret skal spilles på Santa Maria polo club.

Det er der AaFK har hatt alle sine treninger. Etter 2–1-tapet mot det russiske laget Rostov, håper Lars Bohinen å se at laget klarer å skape mer mot Start.

Sunnmørsposten viser dagens treningkamp mellom AaFK og Start kl.16.00. Se kampen her!

– En formasjon vi møter mye

– Det er en motstander som vil gi oss et godt svar på hvor vi står. Det er fint å møte et 4-3-3-lag, som er en formasjon vi får møte ofte i 1.-divisjon. Jeg håper vi får til mer offensivt denne gangen, sier Bohinen til Sunnmørsposten.

Sist AaFK og Start møttes var i 2016-sesongen i eliteserien. Den gangen spilte Robert Sandnes i Start, men han kom tilbake til AaFK tidligere i år.

– Det har skjedd mye i Start siden jeg var der i 2016. Jeg kjenner vel bare fire–fem av spillerne som er igjen fra min tid, sier Sandnes.

Millioner på nye spillere

I fjor sommer ble det klart at investorselskapet «Start en drøm AS» gikk inn som investorer i Start. Siden den gangen har klubben gått fra å være fattige til å kunne bruke millioner på overganger.

Klubben har ikke ambisjoner om å bare overleve i comebacket i eliteserien, men vil være med å kjempe om gode plasseringer.

– Det har vært mange endringer i klubben, med både folk og spillere inn og ut. Det er ganske likt oss, bare at de har klart å få inn flere spillere, sier Bohinen.

AaFK starter trolig slik: Tarjei Omenås–Kaj Ramsteijn, Daniel Gretarsson, Oddbjørn Lie–Adam Arnarson, Fredrik Carlsen, Erikson Spinola «Nenass» Lima, Robert Sandnes– Vebjørn Hoff, Holmbert Fridjonsson, Pape Paté Diouf.