Alt falt på plass for Real Madrid

Tirsdagens storseier over Galatasaray i mesterligaen markerte kvelden der alt plutselig gikk i orden for Real Madrids stjernegalleri.

GOD DAG: Karim Benzema storkoste seg mot Galatasaray i Tyrkia.  Foto: Murad Sezer - Reuters

fotball

— Det virket som om alt falt på plass.

Ordene tilhører Karim Benzema, som scoret to mål og la opp til ett i storseieren.

Han innrømmet riktignok at Galatasaray ga det spanske storlaget problemer i innledningen av kampen. 1-0-scoringen i det 33. minuttet snudde alt.

— Galatasaray spilte en veldig bra første halvtime. De var selvsikre, aggressive og presset oss bakover. Det endret seg etter at Isco scoret. Målet hans ga oss det nødvendige løftet. Hele laget presterte bra, sa Benzema til UEFA.com.

Franskmannen kom noe i skyggen av lagkamerat Cristiano Ronaldo. Portugiseren scoret hat trick og noterte også én assist. Den siste scoringen, da kampen for lengst var avgjort, kom etter en suveren soloprestasjon.

— Å score seks mål på bortebane, særlig her, er en stor prestasjon. Det gjør veldig godt for selvtilliten vår. Vi skal ikke glemme at Galatasaray gjorde det vanskelig for oss de første 20 minuttene, men etter at vi scoret tok vi over. Resultatet sier alt, sa Ronaldo.

For Galatasaray-backen Emmanuel Eboué ble det en tung kveld på hjemmebane. Han ville helst glemme annenomgangen så raskt som mulig.

— Samtidig må vi lære av det som gikk galt. Jeg vil ikke konkludere for raskt. Dette var bare én av seks kamper.

— Forskjellen var at Real Madrid har lettere for å score mål enn vi. Vi skapte sjanser, men klarte ikke å utnytte dem. Det gjorde de, sa ivorianeren.

(©NTB)