BEKREFTET: Fredriksen har signert langtidskontrakt med AaFK

Også assistenten får fornyet tillit.

Trond Fredriksen fortsetter som hovedtrener i AaFK.  Foto: Staale Wattø

fotball

Det har lenge ligger i kortene at Trond Fredriksen (38) får fortsette som AaFK-trener, og tidligere i oktober skrev Sunnmørspostenat partene kun var detaljer unna å komme til enighet.

Nå bekrefter AaFK avtalen på sine hjemmesider.

Fredriksen har signert for tre nye år.

— Jeg har et brennende ønske om suksess. Jeg forventer at spillerne vil jobbe like hardt som meg for hele tiden å bli bedre i alt vi gjør og så bra at vi kan ta medalje i serien eller et cupgull igjen, sier Fredriksen.

Karl Oskar Fjørtoft (40) får også fortsette som assistenttrener.

— Jeg er glad for å få med Karl Oskar videre. Vi har jobbet sammen siden 2011, og spilt sammen enda lengre. Vi utfyller hverandre godt, sier Fredriksen.

— Klubbens sportslige utvalg har gjort en meget god jobb og gitt oss en velfundert og grundig analyse, styreleder i AaFK Reidar Mjelde.

— Det gjorde dette til et enkelt valg for styret. Vi mener Trond Fredriksen assistert av Karl Oskar Fjørtoft helt klart er en svært god løsning for AaFK, fortsetter styrelederen.

Fredriksen tok over treneransvaret i april, etter at Harald Aabrekk fikk sparken. Aalesund er nummer ti i eliteserien med to gjenstående runder, med komfortabel klaring til nedrykksplassene.