Bendtners kjæreste: – Han forsvarte seg selv og meg

Nå kommer Nicklas Bendtners kjæreste med sin versjon av hva som skjedde.

Nicklas Bendtner var involvert i en hendelse i København natt til søndag som har fått stor oppmerksomhet. Nå kommer kjærestens versjon av hva som skjedde denne natten.   Foto: Jon Olav Nesvold / BILDBYRÅN NORWAY

fotball

I et innlegg på Instagram mandag kveld forsvarer Nicklas Bendtners kjæreste det som skjedde i København natt til søndag.

Philine Roepstorff skriver at de ble angrepet av taxisjåføren og at Niklas Bendtner slo til ham i selvforsvar. I Instagram-innlegget under kan du lese hele Philine Roepstorffs versjon av det som skjedde i sentrum av København natt til søndag.

«Hei alle sammen. Selv om det egentlig ikke var planen, så er jeg nødt til å forklare hva som skjedde natt til søndag. Avisene skriver at taxisjåføren ble overfalt av Nicklas, men det var overhodet ikke det som skjedde» skriver Roepstorffs i innlegget.

Videre skriver hun at sjåføren to ganger kjørte i feil retning, og at de to da nektet å kjøre videre i bilen. Hun skriver at sjåføren da gikk amok, og til slutt kastet en flaske mot dem, som var nær ved å treffe dem. Da skal Bendtner ha slått sjåføren.

«Selvfølgelig skal man ikke slå noen, men det var ikke Nicklas som overfalt noen. Han ble forfulgt og forsvarte seg selv og meg. Hvor mange ville ikke ha gjort det samme for sin kjæreste?» skriver hun.

Her er hele Instagram-innlegget:

View this post on Instagram

Hej alle. Selv om det egentlig ikke var planen så har jeg brug for lige at forklare nogle ting omkring det der skete natten til søndag…. Aviserne skriver at taxachaufføren blev overfaldet af Nicklas, men det var ikke ligefrem det der skete. Klokken lidt over to ville Nicklas hjem og sove, mens jeg gerne ville blive lidt længere så det diskuterede vi stadig da vi satte os ind i en taxa ved Kongens nytorv. Det skulle være en helt kort tur over til Nicklas, men alligevel kørte chaufføren os to gange i en anden retning end vi bad om. Taxametret viste lidt over 50 kroner da vi i utilfredshed står af ved Nationalbanken og nægter at køre videre med chaufføren. Det får ham til at gå amok. Han laver en U vending og speeder efter os og råber ting som luder og bitch og kælling. Til sidst kører han ind foran os og springer ud af bilen og kaster en flaske imod mig. Den rammer ikke, men det er tæt på. Derefter farer han frem mod os og min mand slår ham en gang og rammer åbenbart meget uheldigt. Selvfølgelig skal man ikke slå, men det var ikke Nicklas der overfaldt nogen. Han blev forfulgt og forsvarede sig selv og mig. Hvor mange ville ikke have gjort det samme for sin kæreste? De kan sige og skrive hvad de vil - men at beskytte den man elsker når man føler sig truet er ikke forkert i mine øjne. Det var en situation mellem et kærestepar og en taxa chauffør - det har ikke været drengestreger eller dumheder - det har været selvforsvar og jeg tror alle andre havde reageret på samme måde.

A post shared by P H I L I N E P I (@philineroepstorff) on

Sjåføren er ansatt i taxiselskapet Dantaxi. Det var de som først meldte at det var Nicklas Bendtner som hadde angrepet en av deres sjåfører.

– Dantaxi er kjent med at Nicklas Bendtners kjæreste, Philine Roepstorff, mandag eftermiddag har lagt ut sin versjon af den meget omtalte episode i København i helgen på Instagram. Dantaxi 4x48 kan opplyse at det, ifølge våre opplysninger, er videomateriale av hendelsesforløpet, og materialet er gitt videre til politiet. Vi har ikke flere kommentarer til saken på nåværende tidspunkt og henviser til politiet, skriver kommunikasjonssjef i det danske taxiselskapet, Rasmus Krochin, i en epost sendt til Aftenposten.

LES MER: Bendtner skal stå skolerett for RBK-ledelsen på Brakka tirsdag

Polititet har bekreftet at de mottok en voldsanmeldelse natt til søndag. Utover dette har ikke politiet ønsket å kommentere saken.

Taxiselskapet har uttalt overfor media at det har vært et alvorlig overfall på en av deres sjåfører. Det endte med kjevebrudd og operasjon for sjåføren, har de fortalt norske og danske medier.

Rosenborg har også bekreftet at det har vært en hendelse.

– Vi kan ikke si annet enn at vi har snakket med Nicklas, og at vi kan bekrefte at han har vært involvert i en hendelse i København. Så er det alltid flere sider av en sak, og det er viktig å innhente fakta, sa direktør i klubben Tove Moe Dyrhaug tidligere mandag.

Adresseavisen har forsøkt å komme i kontakt med Bendtners agent Ivan Marko Benes uten å lykkes.