Fastlåst: Niklas Castro blir uansett AaFK-spiller, men når? 22-åringen har skrevet kontrakt med AaFK fra nyttår av, men AaFK ønsker å hente ham fra Kongsvinger nå. Men da må mange penger på bordet, og KIL er steile på at AaFKs tilbud er for lavt. Mens AaFK er av stikk motsatt mening. Og situasjonen ser ganske så fastlåst ut, nærmest i vranglås. Her er Castro (t.h.) i aksjon mot Vikings romsdaling Leo Skiri Østigård.

Fastlåst: Niklas Castro blir uansett AaFK-spiller, men når? 22-åringen har skrevet kontrakt med AaFK fra nyttår av, men AaFK ønsker å hente ham fra Kongsvinger nå. Men da må mange penger på bordet, og KIL er steile på at AaFKs tilbud er for lavt. Mens AaFK er av stikk motsatt mening. Og situasjonen ser ganske så fastlåst ut, nærmest i vranglås. Her er Castro (t.h.) i aksjon mot Vikings romsdaling Leo Skiri Østigård. Foto: Hagen, Fredrik / NTB scanpix

Castro-saken er fastlåst: – Vi føler at vi har strukket oss veldig langt

– Slik det ser ut akkurat nå, kan det virke som om vi ikke klarer å løse Niklas Castro fra hans kontrakt med Kongsvinger i løpet av dette overgangsvinduet, sier AaFKs sportssjef Bjørn Erik Melland.