Dette er de nye Start-spillerne du må se opp for: – De skal få se at det de tror er umulig, er mulig

Forvirret over alle de nye signeringene til Start? Her har du full oversikt!

Fra venstre: Aron Sigurdarson, Gudmundur Andri Tryggvason, Kevin Kabran, Isaac Twum, Elliot Käck, Afeez Aremu og Michael Ogungbaro.   Foto: JACOB BUCHARD

fotball

Elliot Käck:

Elliot Käck  Foto: Pål W. Jørgensen

Alder: 28

Posisjon: Venstreback

Tidligere klubber: Värmby, Sirius, Djurgården

Egne tanker foran sesongen: Først og fremst vil jeg bidra til at vi som lag etablerer oss i ligaen, og at vi spiller en attraktiv fotball. Jeg vil bidra med erfaring, som en av dem med erfaring fra øverste nivå. I tillegg ønsker jeg å bidra til at vi er stabile bakover, samt bidra med noen målpoeng.

Mark Dempseys vurdering: En lagspiller du kan stole på, med et veldig bra fotballhode. En offensiv back som elsker å bli med i angrep på venstresiden.

Fædrelandsvennens vurdering: Offensiv backtype som vi ennå ikke har fått sett det beste av. Solid spiller som sjelden er skadet. Har uten tvil eliteserienivået inne. Har en svakhet defensivt, spesielt når han blir utfordret langs bakken. Soleklart førstevalg på venstreback.

Gudmundur Andri Tryggvason  Foto: Samuelsen, Kjetil

Gudmundur Andri Tryggvason:

Alder: 18

Posisjon: Kantspiller

Tidligere klubber: KR Reykjavik

Egne tanker foran sesongen: Forhåpentligvis får jeg starte noen kamper, og i det minste være en god mann å ha fra benken. Jeg har det strålende her, guttene her er så artige. Været kunne vært bedre, men ellers er ting perfekt her.

Mark Dempseys vurdering: Spennende fotballspiller, med masse potensial. God teknikk og kjappe. Har fotballhjerne. Har foreløpig vært bedre på trening enn i kamp. Samtidig har han ikke spilt i sin beste posisjon ennå, som nok er en offensiv midtbanerolle. Trenger fysikk. Jeg gleder meg til å se hvor han er i sommer.

Fædrelandsvennens vurdering: Har til tider i vinter vist prov på flott teknikk og ballbehandling. Har også et rykk som kan plage mange forsvarere. Fortsatt et stykke unna laget, og må antakelig bygge litt fysikk før han kan hevde seg i Eliteserien.

Kevin Kabran  Foto: Hagen, Fredrik / NTB scanpix

Kevin Kabran:

Alder: 24

Posisjon: Kantspiller

Tidligere klubber: Vasalunds, FC Den Bosch, Brommapojkarna

Egne tanker foran sesongen: - Personlig vil jeg spille så mye som mulig, og bidra til laget med mål og assist. Så skal vi bare gjøre det så bra som mulig i hver kamp.

Mark Dempseys vurdering: Atletisk og sterk kantspiller. Har høyrefot som sin sterkeste, men liker å spille til venstre. Har et fantastisk skudd, men har ikke brukt det nok i vinter. God fotballspiller som kombinerer bra med de andre på kanten. Vi oppfordrer ham til å utfordre forsvareren sin oftere.

Fædrelandsvennens vurdering: Til tider strålende, til tider usynlig. Veldig varierende vinter i Start-drakt. Men det er ingen tvil om at han innehar et av de høyeste toppnivåene i dette laget. Soleklart valg i førstelleveren.

Afeez Aremu  Foto: Digitalsport

Afeez Aremu:

Alder: 18

Posisjon: Defensiv midtbane

Tidligere klubber: Sunshine Start, Rivers United, Akwa United

Egne tanker foran sesongen: Jeg vil at de som følger Start skal få se at det de tror er umulig, er mulig. Vi er i god form, det har vært en bra vinter, og jeg tror vi kan kjempe om en bra plassering.

Mark Dempseys vurdering: Har vært strålende i forsesongen. Gode tekniske og taktiske kvaliteter. Leser spillet ekstremt bra, og har sett ut som den midtbanespilleren de fleste suksessfulle lag trenger.

Fædrelandsvennens vurdering: Den som har imponert mest av de nye denne vinteren. 18 år, men spiller som han er 28. Ankeret flytter beina raskt, dekker rom og gjør livet surt for mange angrepsspillere. Sterk i kroppen.

Isaac Twum   Foto: Jim Rune Bjorvand

Isaac Twum:

Alder: 20

Posisjon: Midtbane (indreløper)

Tidligere klubber: Inter Allies

Egne tanker foran sesongen: Jeg er her for å hjelpe. Jeg skal sørge for at laget klatrer mot toppen. Etter denne sesongen håper jeg at vi ligger topp seks, og vi skal jobbe hardt for å klare det.

Mark Dempseys vurdering: Veldig talentfull midtbanespilelr som kan score mål fra sin offensive midtbaneposisjon. Skuffet med ballen mot Vålerenga, men viste stor vilje til å jobbe hardt for laget. Det liker vi i en spiller.

Fædrelandsvennens vurdering: Kanskje den som har skuffet mest i vinter. Det bor helt klart kvaliteter i Twum, men kanskje han trenger tid til å tilpasse seg? Har vist frem en god høyrefot, men blir for enkelt tatt ut av kamper. Har også gjort enkle feil. Kjapp i beina.

Aron Sigurdarson  Foto: Bjelland, Kjartan

Aron Sigurdarson:

Alder: 24

Posisjon: Angrepsspiller

Tidligere klubber: Fjölnir, Tromsø

Egne tanker foran sesongen: Jeg vil spille god fotball, og vinne så mange kamper som mulig. Det er et nytt lag, så vi må bli vant til å spille med hverandre. Men vi skal spille god fotball, få folk til å ville komme på kamp, og ha det moro.

Mark Dempseys vurdering: Ekstremt talentfull offensiv spiller. Primært kantspiller, men er god til å komme inn i banen med ballen og skape ting. Veldig god én mot én. Som Kevin har han et fantastisk skudd.

Fædrelandsvennens vurdering: Etter en uke, inkludert 60 minutter mot Vålerenga, er trolig Sigurdarson inne i laget. Kjapp på de første meterene, med god teknikk samtidig som han er en måltrussel.

Michael Ogungbaro  Foto: Jacob Buchard

Michael Ogungbaro:

Alder: 21

Posisjon: Sentral midtbanespiller, midtstopper

Tidligere klubber: Midtjylland, Jerv

Egne tanker foran sesongen: Det er et nytt eventyr for meg. Jeg spiller alltid for å vinne. Hvis jeg har en sjanse, så tar jeg den. Jeg lover alltid å gi mitt beste på banen.

Mark Dempseys vurdering: Veldig god fotballspiller som ustråler ro, og som gjør gode pasningsvalg. Jeg liker ham veldig godt med ballen, og så har han slitt litt med å lese spillet defensivt på midtbanen. Han jobber med det, og vi forventer at han forbedrer det.

Fædrelandsvennens vurdering: Kommer han opp på nivået fra 2016-sesongen i Jerv har Start virkelig en gullkalv i Ogungbaro. Rå fysikk, men sliter når ting går fort rundt ham. Bra driv med ballen. Trolig backup i starten av sesongen. Kan spille både midtstopper og kant.