Fredriksen og AaFK enige om sluttavtale

Partene kom til enighet om en avtale tirsdag.

Trond Fredriksen og AaFK er enige om en sluttavtale.  Foto: Grøtt, Vegard Wivestad / NTB scanpix

fotball

Tirsdag formiddag skrev Sunnmørsposten at det fortsatt ikke var enighet mellom AaFK og Trond Fredriksen, selv om det var tre uker siden klubben startet prosessen med å avvikle arbeidsforholdet som hovedtrener.

Partene hadde litt kontakt med hverandre i romjulen, men uten at det ble inngått en avtale. Fredriksen møtte derfor som vanlig på jobb på Color Line stadion i går, men i kveld kom kreftelsen på at sluttavtalen var klar.

«Vi er enige om et sluttoppgjør med Trond Fredriksen. Begge parter et tilfreds med å kunne skilles som forlikte, og vi er enige om å ikke informere om de nærmere detaljer i avtalen», står det i pressemeldingen.

Klubben var tidlig klar på at de ønsket at Fredriksen skulle fortsette i klubben i utviklingsavdelingen, men advokat Reidar Andresen gjorde det tidlig klart at det ikke var aktuelt. Derfor endte det også med en sluttavtale mellom partene.

– Vi takker Trond for lang og god tjeneste i AaFK, og ønsker han lykke til videre i karrieren, sier styreleder Jan Petter Hagen.

Trond Fredriksens advokat, Reidar Andresen, kommenterer saken slik:

– På vegne av Trond vil jeg si at vi er glade for å ha kommet fram til en minnelig avtale. Det har vært viktig av hensyn til begge parter å unngå en tvist i rettssystemet. Utover det ønsker vi ikke å kommentere saka, sier han.