Trond Fredriksen og AaFK er enige om en sluttavtale. Trond Fredriksen og AaFK er enige om en sluttavtale. Foto: Grøtt, Vegard Wivestad / NTB scanpix

Fredriksen og AaFK enige om sluttavtale

Partene kom til enighet om en avtale tirsdag.

Tirsdag formiddag skrev Sunnmørsposten at det fortsatt ikke var enighet mellom AaFK og Trond Fredriksen, selv om det var tre uker siden klubben startet prosessen med å avvikle arbeidsforholdet som hovedtrener.

Partene hadde litt kontakt med hverandre i romjulen, men uten at det ble inngått en avtale. Fredriksen møtte derfor som vanlig på jobb på Color Line stadion i går, men i kveld kom kreftelsen på at sluttavtalen var klar.

«Vi er enige om et sluttoppgjør med Trond Fredriksen. Begge parter et tilfreds med å kunne skilles som forlikte, og vi er enige om å ikke informere om de nærmere detaljer i avtalen», står det i pressemeldingen.

Klubben var tidlig klar på at de ønsket at Fredriksen skulle fortsette i klubben i utviklingsavdelingen, men advokat Reidar Andresen gjorde det tidlig klart at det ikke var aktuelt. Derfor endte det også med en sluttavtale mellom partene.

– Vi takker Trond for lang og god tjeneste i AaFK, og ønsker han lykke til videre i karrieren, sier styreleder Jan Petter Hagen.

Trond Fredriksens advokat, Reidar Andresen, kommenterer saken slik:

– På vegne av Trond vil jeg si at vi er glade for å ha kommet fram til en minnelig avtale. Det har vært viktig av hensyn til begge parter å unngå en tvist i rettssystemet. Utover det ønsker vi ikke å kommentere saka, sier han.