Gyasi solgt til CSKA Sofia

Sagaen rundt Edwin Gyasi er endelig over.

Edwin Gyasi ble klar for CSKA Sofia i dag.  Foto: CSKA Sofia

fotball

Sportssjef Bjørn Erik Melland bekrefter til Sunnmørsposten at klubben endelig har fått på plass en overgang.

– Vi har snakket med CSKA Sofia i går kveld og i dag, og har kommet fram til en avtale som gjør at vi er komfortable med å selge, sier Melland.

Gyasi selv er fornøyd med å ha kommet seg til bulgarsk fotball.

– Jeg er glad for å bli en del av den største bulgarske klubben, som har hatt gode spillere som Stoichkov og Berbatov. Klubbens ambisjoner og muligheten for å spille i europacup gjorde at jeg valgte CSKA Sofia, sier Gyasi til klubbens hjemmeside.

Mange rykter

Det har gått rykter i engelske aviser om interesse fra både Premier League-klubber og nivå to i England, i tillegg til spanske og franske klubber. Nå ender Gyasi opp i klubben som ligger på andreplass på tabellen i Bulgaria.

– Vi er fornøyde med å ha fått på plass en avtale, sier Melland, som ikke ønsker å gå inn på hva avtalen betyr for klubben.

Det har stormet rundt Gyasi etter at AaFK startet sesongoppkjøringen for én måned siden. 26-åringen har kun hatt noen få treninger sammen med resten av laget. Først ble det sagt at en skade var årsaken til det, så viste det seg at Lars Bohinen ikke ønsket å ha han med på treningsfeltet.

Hadde ikke kontroll på Gyasi

– Jeg bruker ikke en kalori på han nå. Han er ikke en del av gruppa akkurat nå. Slik jeg ser det er dette noe klubben må løse, sa Bohinen til Sunnmørsposten i forrige uke.

Gyasi var heller ikke med på flyet da AaFK reiste på treningsleir til Spania. For tre dager siden sa sportssjef Melland at han ikke hadde full kontroll på hvor Gyasi var, men nå blir han altså å finne i bulgarsk fotball.

Sunnmørsposten kommer tilbake med mer