Han blir AaFKs nye assistenttrener

Lars Bohinen har funnet Anton Joores erstatter.

Andrea Loberto skal erstatte Anton Joore.   Foto: Schrøder, Tor Erik / NTB scanpix

fotball

I går ble det klart at Anton Joore og AaFK hadde avsluttet kontrakten, og i dag tidlig ble det klart at Andrea Loberto blir AaFKs nye assistenttrener. Loberto har signert en kontrakt ut neste år.

– Jeg er veldig takknemlig for at Aalesunds Fotballklubb har gitt meg muligheten til å jobbe i en klubb med en lang fotballtradisjon, og en klubb med stort potensial og store ambisjoner. Jeg ser fram til å bli bedre kjent med klubben og Ålesund by i tiden framover, sier Loberto i ei pressemelding.

43-åringen har tidligere jobbet i Leeds, Vålerenga, Rosenborg, Haugesund og sist i Fredrikstad i fjor. Loberto har vært i Norge siden 2005.

– Jeg er glad for å ha fått en trener med meg som kan OBOS-ligaen godt, som driver sine egne deløvelser med autoritet og som utfyller meg og mine mangler på en utmerket måte. Vi vil få en tydelig og klar arbeidsfordeling. Andrea er god på feltet, fotballklok, og vil kunne utfordre meg på valg, slik at vi til slutt får tatt de riktige avgjørelsene, sier Lars Bohinen.