Han blir AaFKs nye stoppersjef

Han har vært kaptein for nederlandske Almere City. Nå blir Kaj Ramsteijn (26) AaFKs nye forsvarssjef.

PÅ PLASS: Her har Kaj Ramsteijn nettopp vært gjennom en del av den medisinske testen i Ålesund sentrum. Fysioterapeut Bjørn Erik Melland er sjåfør for anledningen.  Foto: Nils Harald Ånstad

fotball

Etter det Sunnmørsposten erfarer er det bare detaljer som gjenstår før forsvarsspilleren blir presentert som AaFK-spiller.

Ramsteijn er allerede på plass i Ålesund, der han mandag formiddag er til medisinsk test.

Han har allerede hilst på sine antatt nye lagkamerater.

- Dette har jeg ingen kommentarer til, sier avtroppende AaFK-direktør Henrik Hoff.

Tidligere har imidlertid Hoff avslørt at AaFK er enig med en midtstopper om de personlige betingelsene for en kontrakt. Samtidig skal klubbene i det siste ha vært svært nær ved å bli enige om en overgangssum for 26-åringen.

OPPDATERING: Klokka 18.30 mandag kveld ble overgangen endelig bekreftet. Ramsteijn har signert en treårsavtale med AaFK.

Fra nederlandsk 2. divisjon

Kaj Ramsteijn har det siste året vært kaptein for det nederlandske 2. divisjonslaget Almere City som endte på 6.-plass i ligaen i fjor. Han har tidligere vært innom klubber som Feyenoord, Sparta Rotterdam og portugisiske CS Maritimo.

AaFK hadde stor suksess med å hente spillere fra nederlandsk fotball i fjor. Edwin Gyasi og Vito Wormgoor ble begge bærebjelker på AaFKs lag. Wormgoor forlot klubben til fordel for Brann i vinter, mens Gyasi og den nederlandske assistenttreneren Anton Joore fortsatt er i klubben.

Nå tyder alt på Kaj Ramsteijn blir et nytt nederlandsk innslag i AaFK.