Han har fått ny kontrakt med AaFK

Engelskmannen har forlenget kontrakten ut sesongen.

Jernade Meade kan smile bredt for ny kontrakt. Her sammen med Lars Bohinen.   Foto: Helge Skuseth

fotball

Jernade Meade fikk forrige sesong spolert etter en alvorlig kneskade, men på tampen av fjoråret fikk han ei ny kontrakt på to måneder. Engelskmannen har gjennom januar og februar vist at kneet er sterkt nok til å få ny kontrakt med AaFK.

I formiddag skrev 26-åringen under en ny kontrakt som binder ham til AaFK ut sesongen.

– Dette føles helt fantastisk. Det er en stor lettelse å ha skrevet under på ei ny kontrakt, det var jo det jeg hadde håpet på. Jeg har jobbet veldig hardt for å få det til, og jeg føler jeg har fortjent en ny sjanse, sier Meade til Sunnmørsposten.

Engelskmannen pådro seg den alvorlige kneskaden i cupkampen mot Bergsøy i fjor. Siden den gangen har han jobbet hardt for å komme tilbake igjen.

– Jeg har ikke tenkt for mye på at dette ikke skulle gå bra, fordi jeg har følt det har gått så bra med kneet de to siste månedene. Jeg tenkte nok mer på fremtiden da sesongen var over, men nå er det heldigvis ute av verden, sier 26-åringen.

Lars Bohinen har hele tiden vært positiv til å gi Meade en ny sjanse.

– Vi hentet Jernade fordi han var en spennende type, og det er han fortsatt på tross av den skaden han har vært gjennom. Han har vært helt eksemplarisk hele veien fra skaden og fram til nå. Jernade har virkelig stått på selv om han har fått noen tilbakeslag, og det er fortjent at han får en sjanse videre, sier AaFK-treneren.