ØNSKER FORSTERKNINGER: QPR-manager Harry Redknapp. ØNSKER FORSTERKNINGER: QPR-manager Harry Redknapp. Foto: NTB SCANPIX

Harry Redknapp truer med å forlate QPR

Hvis han ikke får gjøre som han vil.

Queens Park Rangers-manager Harry Redknapp advarer klubbens eiere om at han må få lov til å gjøre ting på sin måte i klubben. Dersom han ikke får lov til det, lover han at han stikker av, skriver Daily Mail.

— Hvis klubben lar meg ha kontroll på spillerlogistikk og ikke blander seg inn i det, vil vi kunne gjøre det bra. Hvis de blander seg inn, blir det vanskelig. Jeg må snakke med Tony Fernandes (eier i klubben, red.anm.) og han må støtte meg i å hente spillere til klubben, sier Redknapp til Sky Sports News.

66-åringen mener det er gode tider å se fram mot i Queens Park Rangers, så lenge han får gjøre jobben sin som han ønsker å gjøre den i klubben som rykket ned til Championship forrige sesong.

Redknapp satser på å få inn både talent og rutine til klubben for å hjelpe dem mot en umiddelbar retur til Premier League. Han peker på den rutinerte venstrebacken Wayne Bridge som en ønsket forsterkning.

- Jeg er ikke ute etter masse penger til forsterkninger, men ser på et par mulige gratis spillere. Wayne Bridge hadde en fantastisk sesong i Brighton. Jeg håper han er førstemann jeg kan hente inn.