Hevder Brann-spiller er i dialog med AaFK

Etter to år i Brann kan det gå mot retur til Aalesund for Peter Orry Larsen.

  Foto: Jon Olav Nesvold / BILDBYRÅN NORWAY

fotball

Han var en ettertraktet spiller nærmest fra han fikk sin eliteseriedebut for Aafk i 2007. Først etter 2016-sesongen dro han, da Brann sto på døra og ville ha midtbanespilleren.

Nå kan Peter Orry Larsen være på veg tilbake til opprykksjagende Aalesund. Det skriver Eurosport. Sunnmørsposten har også fått bekreftet disse opplysningene.

– Jeg ønsker ikke å kommentere spillerlogistikk når det gjelder enkeltspillere. Det blir bare spekulasjoner, sier Bjørn Melland, sportssjef i Aalesund, til Eurosport.no.

Eurosport skriver videre at det skal være dialog mellom Orry Larsen og AaFK, og at midtbanespilleren skal være fristet - med mindre det skulle dukke opp et bra tilbud fra utlandet.

Fra og med nyttår er den tidligere AaFK-profilen bosmanspiller.

– Jeg har hatt det fint, men det ble en totalvurdering. Jeg har hatt det kjempebra i Brann, og det er med tungt hjerte jeg drar herfra, sa Peter Orry Larsen til Bergens Tidende etter siste seriekamp mot Odd forrige helg.

Han sier at den begrensede spilletiden har vært avgjørende.

– Jeg føler jeg hadde fortjent litt mer spilletid og tillit, men det er helt fair at det er blitt som det er blitt, sa han.

Orry Larsen står med over 200 eliteseriekamper for oransjetrøyene.