NY KLUBB: Christophe Psyché fikk i forrige uke beskjed om at han ikke blir Brann-spiller. Nå er han klar for Kristiansund.

NY KLUBB: Christophe Psyché fikk i forrige uke beskjed om at han ikke blir Brann-spiller. Nå er han klar for Kristiansund. Foto: Tor Høvik

I forrige uke prøvespilte han for Brann. Nå er han klar for ny klubb.

Christophe Psyché vender tilbake til Kristiansund.

Christophe Psyché har skrevet under for Kristiansund.

Han har signert kontrakt ut sesongen. Det melder klubben på sine hjemmesider.

Trente med Brann

Franskmannen var på prøvespill hos Brann forrige uke, men verken han eller nigerianeren Junior Lokosa fikk kontrakt med serielederen.

Dette sa sportssjef i Brann, Rune Soltvedt, da Psyché var på prøvespill i Brann:

– Han er ute av kontrakt nå, da er det mulig å få til noe. Han er en kjenning av norsk fotball og nå får vi sett ham her i noen dager. Vi er kjent med ham fra Sogndal, han var veldig bra der inne, men det er jo noen år siden, så nå får vi sett ham her, sa Soltvedt.

TRENING: Christophe Psyché var på prøvespill i Brann forrige uke. Her i prat med Brann-trener Lars Arne Nilsen.

TRENING: Christophe Psyché var på prøvespill i Brann forrige uke. Her i prat med Brann-trener Lars Arne Nilsen. Foto: Tor Høvik

Vis fakta ↓
Cristophe Psyché

Psyché har vært innom Løv-Ham, HamKam og Sogndal, i tillegg til Kristiansund, i Norge. Etter fire sesonger i Sogndal ble han i januar solgt til tsjekkiske Banik Ostrava. Overgangen ble ingen suksess.

– Da jeg kom var det en annen trener der, men han fikk sparken. I fotball er det slik at en trener kan like deg, mens en annen ikke gjør det. Og den nye treneren foretrakk noen andre. Derfor var det greit å avslutte kontrakten og finne en ny klubb, forklarte Psyché til BT forrige uke.

Nå er Psyché altså klar for Kristiansund, klubben han spilte for fra 2011 til 2013.

– Det er fint å være tilbake i Norge, sa Christophe Psyché om prøvespillet i Brann.