Kan få ny rolle på AaFK-laget

Lars Bohinen mener Sondre Brunstad Fet har potensial til å bli en god vingback, men Fet sjøl vil helst bare være indreløper.

Lars Bohinen ønsker å bruke Sondre Brunstad Fet (i midten) både som vingback og indreløper.   Foto: Marius Simensen

fotball

I ettermiddag ser det ut som at Sondre Brunstad Fet starter som venstre vingback mot Hødd. Han ble også brukt som vingback i forrige kamp mot Bodø/Glimt. Bohinen mener Fet har gode forutsetninger å bli en god vingback.

– Han trenger mer utholdenhet for å holde 90 minutter, men ferdighetsmessig har han gode forutsetninger. Han har god spillforståelse og er flink til å finne rom. Hovedmålet er at det skal være konkurranse om alle plassene, og Sondre konkurrerer om en plass som både indreløper og vingback, sier AaFK-treneren.

Se AaFK - Hødd her fra kl.16.50!

23-åringen sjøl er ikke veldig interessert i et fast posisjonsbytte, men sier han kan bidra om det er nødvendig som vingback.

– Jeg ser for meg å være indreløper i år. Jeg kan til nøds steppe inn som vingback, men jeg vil spille som indreløper. Det er tøff konkurranse i den posisjonen, men jeg føler meg klar for å ta det. Jeg er i god form og har trua i år, sier Fet.

NY PODKAST: Tarjei Omenås og Henrik Bjørdal er gjester i siste utgave av podkasten Sunnmørsball. Der forteller Bjørdal en legendarisk historie om et videomøte tidligere AaFK-trener Harald Aabrekk hadde i La Manga. Hør podkasten her: