BLIR AAFK-SPILLER: Niklas Castro blir AaFK-spiller fra senest 1. januar 2019.

BLIR AAFK-SPILLER: Niklas Castro blir AaFK-spiller fra senest 1. januar 2019. Foto: Hagen, Fredrik / NTB scanpix

Kongsvinger-spiller klar for AaFK

Niklas Castro blir AaFK-spiller senest 1. januar 2019. AaFK håper at 22-åringen blir deres eiendom allerede i sommerens overgangsvindu.

Castros kontrakt med 1. divisjonsklubben Kongsvinger gikk opprinnelig ut ved årsskiftet til 2019. Derfor sto 22-åringen fritt til å forhandle med nye klubber nå. Det endte med at Castro nylig valgte å takke ja til en kontrakt med AaFK ut 2021-sesongen.

– Utgangspunktet er at Niklas har signert med oss fra 1. januar 2019, men vi har et ønske om å få han til oss så fort som mulig. Vi er i dialog med Kongsvinger og har et ønske om at det ordner seg, sier AaFK-sportssjef Bjørn Erik Melland.

Kreativ spiller

Niklas Castro er opprinnelig Vålerenga-gutt. Så sent som i 2016 fikk han med seg 13 kamper for Vålerengas A-lag, men ved sesongslutt skrev han under for Kongsvinger. Ifølge fotball.no har han i løpet av de siste to årene spilt 41 kamper for Kongsvingers A-lag og scoret 20 mål.

– Niklas er en offensiv, kreativ spiller. Han er en litt unorsk spiller i stilen og har hatt en voldsom utvikling de siste årene, sier Bjørn Erik Melland.

Sunnmørsposten er kjent med at AaFK forsøkte å hente Castro til klubben allerede i vinter.

– Det er en spiller vi har fulgt over lang tid, bekrefter Melland.

– Hvilke posisjoner ser dere for dere at han er aktuell for?

– Det må nesten Lars Bohinen svare for, sier Melland.

AaFK-trener Lars Bohinen har ikke besvart Sunnmørspostens henvendelser fredag ettermiddag.

UTFORSK TEMA: